Aankomst Brussel

Vooral voor de mensen in het zuiden van Nederland is het handig om de aankomsttijden van Brussels airport te weten. Het vliegveld is niet altijd vanwege de goedkopere prijs (vergeleken met vliegveld Schiphol) aanbevolen maar voornamelijk voor de locatie. De internationale luchthaven biedt bestemmingen over de hele wereld aan met grote luchtvaartmaatschappijen. Om niet voor niets te komen bij het vliegveld om vrienden op te halen als ze zijn geland na een zakelijke of vakantiereis is het handig om de aankomsttijden te weten. Daarom hieronder een overzicht van alle vluchten die op de luchthaven arriveren.

Brussels airport aankomsttijden

Toch vanaf Düsseldorf vliegen? Kijk dan hier: Aankomsten Düsseldorf

Reizen van en naar Brussels Airport kan via de twee terminals die ze hebben. Terminal 1 is de grootste en wordt door bijna alle lijnvluchten en low budget maatschappijen gebruikt. De tweede terminal weer voornamelijk voor de chartervluchten van Thomas Cook en TUIfly. Met drie lange startbanen van 3000 tot 3600 meter lang kunnen hier de grootste vliegtuigen met gemak landen. Met een dip in het aantal te vervoeren passagiers afgelopen jaar door de aanslag trekt het weer aan. Het was op weg om 25 miljoen mensen te vervoeren en dat is dan gelijk een mooie uitdaging voor 2017.

Meer over aankomsten en vertrekken in Brussels Airport en andere Belgische vliegveld kan je vinden op www.aankomst-zaventem.be