Aankomst Düsseldorf

Handig om de aankomsttijden van vliegveld Düsseldorf te weten als je iemand moet ophalen. De luchthaven (Düsseldorf Airport of Flughafen Düsseldorf) lucht in het westen van Duitsland en dus voor de mensen in oostelijk Nederland makkelijk te bereiken. Het vliegveld heeft de IATA airportcode DUS (tevens de code ICAO: EDDL). Dit is vaak zelfs een betere optie vergelijken met Nederlandse luchthavens zoals Schiphol of Eindhoven. De aankomst van een vlucht weten? Kijk dan in onderstaand schema.

Düsseldorf airport aankomsttijden

Aankomen en vertrekken bij het vliegveld van Düsseldorf kan via 4 terminals (3 publiekelijk en 1 privé). Voor degene die met KLM vliegen, terminal B! De luchthaven heeft echter slechts 2 startbanen van 2700 en 3000 meter lang voor de 24 miljoen mensen die het per jaar vervoerd. Net zoals het vlakbij gelegen vliegveld Keulen Airport zijn de populairste bestemmingen München, Mallorca en Berlijn. Niet ver daar achter Londen en Antalya. De top tien wordt volgemaakt met Wenen, Istanbul, Zürich, Hamburg en Moskou. Je zou wel kunnen zeggen dat het de thuisbasis is van Air Berlin met een groot aandeel passagiers van meer dan 7 miljoen per jaar.

Aankomsten met de trein zullen een paar kilometer van de terminals zijn. Je kan dan met de zogeheten Sky Train naar de terminal reizen.