Aankomst Keulen

Voor de mensen die in het oosten van Nederland wonen zijn Keulen en Düsseldorf interessante luchthavens voor een vertrek of aankomst. Het vliegveld van Keulen wordt ook wel ‘Keulen-Bonn Airport’ genoemd en officieel ‘Flughafen Köln/Bonn Konrad Adenauer’. De IATA airportcode is CGN (ICAO-code: EDDK). Voor de reizigers die gebracht worden zullen naar alle waarschijnlijk ook gehaald worden door familie of vrienden. Daarvoor is het handig om de aankomsttijden te weten. Hieronder een overzicht om te zien hoe laat de vluchten landen.

Keulen Bonn airport aankomsttijden vandaagKlik simpelweg op de knop ‘Vertrektijden’ om te zien welke tijden alle vluchten vertrekken.

De luchthaven Keulen-Bonn Airport heeft 2 terminals. Vlieg je met een van de Duitse maatschappijen German Wings, Lufthansa of Eurowings dan zal je bij terminal 1 moeten zijn voor het inchecken. Kom je met de trein dan is de aankomst direct bij deze terminal. Heb je een vertrek met Ryanair of KLM moet je naar terminal 2 (aankomsten ook te bereiken vanaf het treinstation via de kelder) waar ook  de aankomst weer zal zijn. De tweede terminal is slechts sinds 2000 beschikbaar en is een stuk moderner dan de eerste terminal.

Er worden via het vliegveld van Keulen 13 miljoen mensen per jaar vervoerd. De belangrijkste routes liggen in Duitsland zelf met Berlijn (1,7 miljoen passagiers), München (1 miljoen passagiers) en Hamburg (0,5 miljoen). Pas daarna komen respectievelijk de bestemmingen met aankomsten in Mallorca, Antalya, Wenen, Londen, Barcelona en Istanbul. Voornaamste luchtvaartmaatschappijen die te vinden zijn op vliegveld Keulen zijn Easyjet, Eurowings, Lufthansa (nadat het Germanwings overnam) en Ryanair.

Tot 10 minuten kan je gratis parkeren voor de terminal om iemand na aankomst op te halen of af te zetten. Mocht je met de trein of bus gaan dan kom je aan vlak voor terminal 1 en 2.

Plattegrond

aankomst keulen airport plattegrond map

Adres

  • Keulen Bonn Airport
    Kennedystrasse
    51147 Keulen

English information:

There are several reasons for arrivals and departures at Cologne Bonn Airport. Perhaps you live in the east of the Netherlands or it offers other routes or cheaper prices. The Cologne Bonn Airport Arrivals CGN as it is known internationally gives you as a traveler a number of options. It is well located and after the arrivals you have quick access from Cologne to the Netherlands or other major cities in Germany.