Aankomst Keulen

Voor de mensen die in het oosten van Nederland wonen zijn Keulen en Düsseldorf interessante luchthavens om de vakantie of zakenreis te starten. Het vliegveld van Keulen wordt ook wel ‘Keulen-Bonn Airport’ genoemd en officieel ‘Flughafen Köln/Bonn Konrad Adenauer’. De IATA airportcode is CGN (ICAO-code: EDDK). Voor de reizigers die gebracht worden zullen naar alle waarschijnlijk ook gehaald worden door familie of vrienden. Daarvoor is het handig om de aankomsttijden te weten. Hieronder een overzicht om te zien hoe laat de vluchten landen.

Keulen Bonn airport aankomsttijden

De luchthaven Keulen-Bonn Airport heeft 2 terminals. Vlieg je met een van de Duitse maatschappijen German Wings, Lufthansa of Eurowings dan zal je bij terminal 1 moeten zijn. Kom je met de trein dan is de aankomst direct bij deze terminal. Vlieg je met Ryanair of KLM moet je naar terminal 2 (aankomsten ook te bereiken vanaf het treinstation via de kelder). De tweede terminal is slechts sinds 2000 beschikbaar en is een stuk moderner als de eerste terminal.

Er worden via het vliegveld van Keulen 12 miljoen mensen per jaar vervoerd. De belangrijkste routes liggen in Duitsland zelf met Berlijn (1,3 miljoen passagiers) en München (1 miljoen passagiers). Pas daarna komen respectievelijk Mallorca, Antalya, Londen en Istanbul.