Schiphol plattegrond

Kom je graag op het vliegveld van Schiphol, wil je graag de Schiphol aankomsttijden weten om vrienden op te halen of vind je het gewoon leuk om mensen te kijken die op de luchthaven rondlopen? Dan is het handig om een plattegrond van de airport te hebben. Je kan zo gemakkelijk zien waar je wat kan eten of drinken. Wil je alleen koffie met gebak of uitgebreid dineren, het kan allemaal. Daarnaast staan er andere handige dingen op zoals de toiletten etc. Dit is natuurlijk in de meeste gevallen ook goed aangegeven met borden op locatie zelf.

Vertrekhal

Bij de vertrekhallen (zowel 1, 2, 3) is er nog niet heel veel te shoppen. Je kan wel boven genieten van een broodje of bakkie koffie maar niet veel meer. Je zal na het inchecken in de vertrekhal eerst door de douane moeten gaan wil je sieraden, electronica, boeken etc. willen aanschaffen. Tevens is het aanbod om wat te drinken en te eten ook aanzienlijk groter. Weinig reden dus om te wachten om door de douane te gaan. Tevens zijn je aankopen Taxfree!

vertrek-en-lounges-schiphol-map

Aankomsthal

Toch nog even shoppen voordat je reis verder gaat? Mogelijkheden zat om nog even een cadeautje te kopen of wat lekkers voor jezelf! Je kan ook nog even gezellig met familie of vrienden nog wat drinken voordat je reis verder gaat. Of je nou met de taxi, trein of naar het parkeerterrein moet, alles staan duidelijk op de borden aangegeven. Om je toch een idee te geven waar alles zit kan je onderstaande map even doornemen.

aankomst-hal-schiphol-en-plaza